Leer en ontwikkelprogramma Zij Durft

Dit programma is zo’n drie jaar geleden opgezet voor mensen die een verdere persoonlijke ontwikkeling willen realiseren als mens maar vooral ook als ondernemer. In een eerste persoonlijke assessment/meting krijg je via een rapportage en mondelinge toelichting inzicht in je eigen competenties met de nadruk op je onbewuste drijfveren. Waar krijg je energie van en waar zit je energielek voor jezelf en je bedrijf. In het programma wordt gewerkt aan vernieuwende aspecten als ondernemer, inzicht in financiën, waardebepaling van je dienst of product, vergroting zichtbaarheid, samenwerken enz. Er wordt gewerkt in een groep van minimaal 4 andere deelnemers en er zijn momenten voor individuele coaching.

Twee ervaren ondernemers/businesscoaches begeleiden dit programma. De 6 bijeenkomsten van iedere keer een dag, vinden plaats in het kantoor van ZIJ & ZIGZAG in Vlissingen. Het programma wordt mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning vanuit het ZIGZAG-fonds. 

Op vrijdagmiddag 7 oktober om 15.00 uur vertelt Anniek Risseeuw wat dit programma precies inhoudt. Heb je belangstelling om te komen, laat het me even weten via de mail info@zigzagfonds.nl

Op de website van Anniek kun je o.a. lezen welke programma’s er zijn, zie https://www.lifeact.nl/jij-durft-ontdekt/