Mooie ontwikkelingen van ondernemers die bij ons in huis zitten.

Successen moet je vieren, vind je ook niet? Voor mij mag dat best wat vaker, ook bij ons op kantoor.

Onze Gwendolyn Pieters van Pieters Afscheidsfotografie won nog niet zo lang geleden The Dutch Funeral Award 2022 voor haar werkwijze, de begeleiding van andere fotografen en aanpak in de afscheid- uitvaartfotografie. Er is een prachtig filmpje van gemaakt https://vimeo.com/750280653  Een super prestatie!

Ook groei bij Vera Tromp van Vevice Communicatie. Zij huurt nu twee jaar een kantoor bij ZIJ & ZIGZAG en we praten wekelijks even bij over haar business en soms ook over persoonlijke dingen die haar bezighouden. Maar mooi om te horen, dat haar marketingadviezen, trainingen en assistentie op het gebied van LinkedIn-toepassingen gestaag doorgroeien.  Haar opdrachtgevers en deelnemers komen uit het hele land. Begin oktober heeft ze haar mini-training “Content maken voor LinkedIn” gelanceerd voor techniek- en maakbedrijven. Ze was gestart met gratis online-trainingen, maar nu krijgen de betaalde trainingen een vlucht. Om aan de vraag van verdere begeleiding te voldoen heeft Vera besloten om nog meer met anderen een samenwerking aan te gaan die haar assisteren bij de uitvoering van trajecten.Trots op deze kanjer!

Binnen ons kantoor werken er verschillende psychosociale therapeuten en coaches. Dit houdt in dat de sessies met hun cliënten bij ons in een eigen kantoor plaatsvinden. De mensen die behoefte hebben aan professionele begeleiding is enorm divers en ook in leeftijd zijn er grote verschillen. Met sommige cliënten maak ik ook wel eens een praatje, omdat ze wat vroeg zijn.  En als ze vertellen dat ze het hier zo prettig vinden om te komen voor begeleiding, dan word ik daar ook best blij van. Een van onze coaches is Pauline Geluk. Zij heeft een coachpraktijk Geluk in jou en huurt als bijna vier jaar bij ZIJ & ZIGZAG. Haar praktijk is enorm aan het groeien. En mooi om te zien als cliënten na een sessie afscheid nemen van Pauline en vaak laten blijken dankbaar te zijn voor de begeleiding die Pauline ze heeft gegeven. Wekelijks organiseert ze ook zgn. familieopstellingen. Dit vindt dan meestal in de avonduren plaats, zodat er dan in alle rust en privacy gebruik gemaakt kan worden van de grote algemene ruimte op ons kantoor. Een drukke en volle agenda voor Pauline. De feedback van haar cliënten geeft mij en vooral Pauline een yess-gevoel.

Wie schrijft die blijft, geldt natuurlijk ook voor onderneemsters uit ons netwerk. Via social media of andere uitingen die je doelgroep weet te bereiken, kun je vertellen over waarom en hoe je te werk gaat. Zo dacht ook advocaat en registermediator Cherique Hilgers. Ook zij werkt regelmatig bij ZIJ & ZIGZAG.

 In het oktober magazine van Zeeland Business beschrijft ze een fictieve case van een arbeidsconflict en haar rol als mediator. Dat ook mediation vaak gepaard gaat met de nodige hobbels voor de twee partijen als ook voor de mediator, blijkt wel uit deze column. https://zeelandbusiness.nl/het_magazine/oktober-2023-nummer-3/