Nieuwe onderneemsters in het ZIJ & ZIGZAG netwerk – oktober 2022

Ook bij ons zit de vakantieperiode er weer op. Huurders stuurden regelmatig berichtjes of foto’s vanaf hun vakantiebestemming. Zo ontving ik een foto van woningtaxateur Sentia Kuijs. Een ZIGZAG-club op Kreta. Het moet niet gekker worden.

Maar het mag best gezegd worden, de groei op ons eigen kantoor zit er goed in. De ruimtes die er bij ons zijn, blijven wel gelijk,  maar er komen steeds  meer onderneemsters die behoefte hebben voor een dag of voor een paar dagdelen op een externe locatie te werken. Prima toch, als het maar een stap betekent in hun ondernemerschap. En zo gebeurt het dat sommige kantoren wel door drie verschillende onderneemsters gebruikt worden op verschillende dagen. Van flexwerken komt meestal de behoefte om een eigen ruimte te hebben en daar volledig te kunnen focussen op het werk. En van het een komt het ander: samenwerking, meer klanten, een grotere bekendheid, een groter netwerk enz. enz. Ik mag het allemaal van dichtbij meemaken hier. Dat onderneemsters hier binnenstappen gaat vaak niet helemaal vanzelf. We moeten er wel wat voor doen.  En dat doe ik met alle plezier. Netwerken, actief benaderen, gewoon persoonlijk uitnodigen en ze laten ervaren welke vibe hier hangt binnen ZIJ & ZIGZAG.

Soms is het gewoon nog niet het juiste moment, maar soms past het bij de onderneemster precies in haar stap om verder te komen en te groeien. Dit gebeurde de afgelopen maand in ieder geval bij drie onderneemsters.

Rosalie de Kraker, LEV Coach Rosalie

Zij biedt hulp bij: lichamelijke klachten, burn-out, hoog sensitiviteit, gezonde voeding en leefstijl, vermoeidheid, uitgeblust gevoel, gezond gewicht en zingevingsvragen. Voor haar relaties organiseerde ze op 29 september bij ZIJ & ZIGZAG een open huis meeting. Een mooie start voor Rosalie als onderneemster in ons kantoor.

Meer informatie: www.levcoachrosalie.nl

Mariska Brinkman, Bloeibusiness

Mariska is commercieel en strategisch analist. Zij is in staat omzetcijfers zodanig te analyseren, hierover te adviseren en een groeistrategie uit te zetten voor betere resultaten. Zij ontwikkelde hiervoor de zgn. Bloeimethode. Mariska is met haar ruime werkervaring bij o.a. e-commerce bedrijven weer een mooie aanvulling op ons netwerk en community ZIJ & ZIGZAG. Mariska heeft zich op 27 september jl. gepresenteerd tijdens de Eat, Meet and Learn lunchbijeenkomst bij Dockwize. In een heldere presentaties vertelde ze over haar aanpak en waarom omzetcijfers niet allesbepalend zijn met betrekking tot je strategie en marketing. Voor de niet cijfertjes liefhebbers onder ons, biedt haar aanpak een toegankelijke manier om grip te krijgen op je omzetresultaten. Mariska werkt vanaf  10 oktober in ieder geval op de maandag bij ZIJ & ZIGZAG.

Meer informatie: www.bloeibusiness.nl

Vera Tromp, Vevice Communicatie, marketing voor maakindustrie & techniek

Vera werkt al een tijdje op het kantoor als flexwerker en soms huurt ze voor een dagdeel een eigen ruimte wanneer ze bijvoorbeeld een online masterclass geeft. Maar per 1 oktober gaat ze vast huren en krijgt ze een eigen ruimte.

Zo mooi om te zien dat haar klantenkring groeit en dat ze hiermee ook voor zichzelf een passende werkplek gunt. Wij gunnen het haar van harte, want haar marketing en LinkedIncampagnes voor met name de zgn. maakindustrie zijn toch wel bijzonder.

Vera gaat het kantoor delen met een advocaat, een jurist en een omzet-analist. Wow wat een mooie mix van deskundigheid en creativiteit binnen ons kantoor.

Meer informatie: www.vevice.nl