Nieuwe onderneemsters in het ZIJ & ZIGZAG netwerk – maart 2024

Erg fijn om te ervaren dat ook onderneemsters die nog niet zo lang geleden gestart zijn of nog niet zo lang in Zeeland wonen, het kantoor van ZIJ & ZIGZAG weten te vinden.

TA-VA virtual assistent

Ook Tania Lopes is bij ons vorige maand binnengestapt. Zij heeft veel werkervaring in de sales en als binnendienst medewerker. Haar baan hield vrij onverwachts op te bestaan en nadat ze van de schrik bekomen was, besloot ze om voor zichzelf te beginnen als Virtual Assistent. Om haar netwerk te vergroten, mensen te ontmoeten, afspraken met cliënten te hebben, komt ze nu regelmatig bij ZIJ & ZIGZAG. Natuurlijk ondersteun ik haar graag om haar met andere ondernemers in contact te brengen. Haar website is nog in de maak, maar via haar LinkedIn-pagina is ze ook vindbaar.

Lucky2Design

Een ondernemer in de dop is Gwen Huijbregts. Gwen studeert als communicatiestudent deze zomer af bij de HZ in Vlissingen. Heel bijzonder is toch wel dat Gwen in 2023 al een eigen bedrijf heeft opgezet onder de naam Lucky2design. Wat een creativiteit heeft Gwen. Ze maakt prachtige handgetekende digitale illustraties in een geheel eigen stijl. Ik begeleid haar bij haar afstudeeronderzoek. Haar bedrijf is begonnen voor opdrachten vanuit de particuliere markt. Ze onderzoekt nu of en hoe zij ook de zakelijke markt kan bedienen en hoe zij haar bedrijf het beste kan positioneren. Heel waardevol voor Gwen dat ik haar o.a. in contact kon brengen met haar doelgroep en ook haar concurrenten. Hopelijk kan Gwen, na haar afstuderen, zich helemaal richten op het ondernemerschap. En ze blijft natuurlijk ook van harte welkom bij ZIJ & ZIGZAG.